Voorschoolse opvang

Dagelijks kunnen de kinderen op onze school terecht vanaf 7u00.

De voorschoolse opvang wordt door de school zelf georganiseerd. Juf Sabine heet je welkom in onze kleuterplaneet. ’s Ochtends wordt er samen geknutseld, spelletjes gespeeld, … Kortom, een rustige start van de schooldag.

Naschoolse opvang

De avondopvang wordt georganiseerd door stad Deinze. 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er opvang tot 18u00, op woensdag tot 13u00.
 
De opvangjuffen stellen zich graag voor!
 
Hallo, mijn naam is Sybille. Ik begeleid jullie kids in de avondopvang, dat doe ik al sinds 2012 in de Kleurenplaneet in opdracht van Stad Deinze. Zelf heb ik van de eerste kleuterklas tot en met het tweede middelbaar op deze school les gevolgd. Kinderen geven mij energie en zijn de zonnetjes in mijn leven. Het was voor mij dus altijd een droom om met kinderen te werken en daarvoor heb ik dan ook mijn diploma behaald. Mijn creativiteit probeer ik over te brengen naar de kids. Alle knutselwerkjes zijn te bekijken op mijn Facebookprofiel. Acteren zit bij ons in de familie, ik groeide als kind op in de theaterwereld. Ik speel niet meer zelf, al is het een droom om nog een laatste keer op de planken te mogen staan. Mijn liefde voor theater probeer ik over te brengen naar de kinderen, want ook zij spelen graag toneeltjes. Tenslotte wil ik nog meegeven dat ik hou van de waarden eerlijkheid, samenhorigheid en respect. Welkom in onze avondopvang! 
 
Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Dina Dhaenens en ik woon te Machelen a/d Leie.
Ben getrouwd en mama van 2 zonen. Ik werk sedert 2015 bij stad Deinze als kinderbegeleidster en heb dus al enige ervaring om met kindjes om te gaan. Ik hoop de kinderen tijdens de opvang in de Kleurenplaneet een gevoel van welkom te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich ontwikkelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Verder ben ik creatief en zorgzaam. In mijn vrije tijd ben in graag in de frisse buitenlucht. Fietsen en wandelen en ook tuinieren in eigen tuin. Verder hou ik van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Nu en dan een reisje staat ook op mijn verlanglijstje. Samen met mijn collega’s verwelkomen we de kindjes heel graag in de opvang.